MULTIFEED_START_1_Bad Mother Fucker PungMULTIFEED_END_1_

Er man fan af Pulp Fiction filmen, så er denne gadget intet mindre end fantastisk. Det er en eksakt kopi af Samuel L. Jacksons pung, fra filmen Pulp Fiction.

Pungen er kendt under navnet ”Bad mother fucker pung”. Dette står trykt på den brune pung, som er produceret i 100 % skind. Bad mother fucker logoet forsvinder aldrig fra pungen! Dette gør, at du kan gøre brug af Pulp Fiction pungen, i mange år, uden at den bliver grimmere med årene. Så er du en rigtig Samuel L. Jackson fan, fan af Pulp Fiction, eller blot fan af pungen, så er den til at få fingrene i, som en eksakt kopi af den rigtige, som bruges i filmen Pulp Fiction.

Pungen indeholder ikke møntelomme. Den er perfekt til forskellige kort, som man ønsker at have med sig hele tiden. Og så er trykket på pungen noget, som folk husker. Bad mother fucker pungen, er 11,5 cm x 9 cm. Det gør den nem at transportere og have med at gøre. Så skynd dig at køb bad mother fucker pungen, så du for alvor kan hive pungen ud af lommen, og vise bad mother fucker logoet frem!

MULTIFEED_START_1_Bad Mother Fucker PungMULTIFEED_END_1_ kan købes via forhandlerne nedenfor:

Forhandler Pris Forsendelse Total pris Læs mere
CoolStuff.dk 159.00 DKK 35.00 DKK 194.00 DKK

Relaterede gadgets