MULTIFEED_START_1_Bagagevægt

Har du prøvet at stå i den situation, at du tager for meget bagage med, når du skal ud at rejse? Så er løsningen her endelig. Med denne bagagevægt, kan du veje din bagage, inden du tager af sted til lufthavnen. Det er en god idé, at være på forkant, og vide hvad sin bagage vejer, inden man tager for meget overvægt med. Det er billigt at flyve, men det kan hurtigt blive dyrt, hvis man medbringer alt for meget bagage. Bagagevægten er løsningen, som er nem og lige til at gå til. Det har aldrig været nemmere, at veje sin bagage, inden man rejser af sted.

Vær dog opmærksom på, at maks. vægten er 44 kg. Bagagevægten skal selvfølgelig hjælpe dig med, at finde ud af, hvad bagagen vejer. Men du kan som regel godt veje, når bagagen vejer over 44 kg, og så skal der tages en anden vægt i brug. Den er udstyret med et stort og let læseligt display, og er lille og let at medbringe på rejsen.

Det har aldrig været nemmere, at veje sin bagage. Så køb denne lille gadget, så du slipper for at betale ekstra, for at have for meget bagage med!

MULTIFEED_START_1_BagagevægtMULTIFEED_END_1_ kan købes via forhandlerne nedenfor:

Forhandler Pris Forsendelse Total pris Læs mere
CoolStuff.dk 89.00 DKK 35.00 DKK 124.00 DKK

Relaterede gadgets


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/hlnet.dk/billigegadgets.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

(0) kommentarer

Skriv en kommentar hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne gadget. Det samme hvis du har erfaringer med denne gadget

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *