MULTIFEED_START_1_Jedi Badekåbe

De kendte Jediriddere fra Star Wars, har en noget kikset tøjstil, i forhold til nutidens. Men i deres verden, bliver der ikke kigget ned på dem grundet deres tøjvalg. Denne Jedi badekåbe er et officielt Star Wars produkt, som egner sig fantastisk, hos en Star Wars fan. Badekåbens størrelse gør den mest velegnet til mænd, som bruger størrelse M til XL.

Hvis du ønsker at skabe noget opmærksomhed, og repræsentere Jediridderene i svømmehallen, så er denne Jedi badekåbe et fantastisk valg. Den egner sig dog også til mænd i sin bedste alder, som ønsker at være en del af Star Wars universet, hjemme på badeværelset.

Husk dog på, at grunden til folk ikke ser ned på Jediridderene i Star Wars, muligvis har noget at gøre med deres lyssværd. Husk at medbringe et lyssværd, hvis du tager i svømmehallen med din Jedi badekåbe, så du kan forsvare dig mod dine fjender. Vær klar til at blive en del af Star Wars universet, som en Jediridder!

Denne Jedi kåbe er et officielt Star Wars-produkt, som egner sig perfekt som merchandise-gave til manden, som har alt. Indtag rollen som en Jediridder, med denne Jedi badekåbe fra Star Wars

MULTIFEED_START_1_Jedi BadekåbeMULTIFEED_END_1_ kan købes via forhandlerne nedenfor:

Forhandler Pris Forsendelse Total pris Læs mere
CoolStuff.dk 449.00 DKK 35.00 DKK 484.00 DKK

Relaterede gadgets