MULTIFEED_START_1_Khom LoyMULTIFEED_END_1_

Vi skyder raketter op i luften, og larmer så ingen kan sove. Nytårsaften er en begivenhed, hvor fyrværkeri er en sikker vinder, hvert år. Men konsekvenserne ved fyrværkeri kan eksempelvis være mistede fingre, eller andre dele af kroppen, som bliver skadet, eller måske endda, hvis man er uheldig, kan ende med at kropsdelen bliver sprunget i luften.

Khom Loy er en omkring en meter stor varmluftsballon. Du tænder den forneden, og du kan se den flyve mod himlen, stille, smuk og hele fredelig!

Derudover er Khom Loy også et godt alternativ for dem, som gerne vil tænke på miljøet sådan en nytårsaften. Khom Loy er miljøvenlig, hvilket er endnu et plus til denne gadget, frem for det fyrværkeri vi kender. Khom Loy kommer desuden fra Thailand.

Khom Loy er en fantastisk gadget, som lyser himlen op. Det er et super alternativ til de farlige raketter, som kan gøre mere skade end gavn. Khom Loy er fredelig, og skader ingen på vejen mod himlen.

Så løb ikke risikoen for at miste fingre og øjne mere! Med Khom Loy kan du holde en fredelig nytårsaften, samtid med at du stadig får sendt noget op mod himlen, som lyser himlen op.

Tjek dog med lokale myndigheder, før du gør brug af Khom Loy.

MULTIFEED_START_1_Khom LoyMULTIFEED_END_1_ kan købes via forhandlerne nedenfor:

Forhandler Pris Forsendelse Total pris Læs mere
CoolStuff.dk 115.00 DKK 35.00 DKK 150.00 DKK

Relaterede gadgets