MULTIFEED_START_1_Passion FeromonparfumeMULTIFEED_END_1_

Med denne gadget, kan du tiltrække det modsatte køn. En drøm for de fleste gadgetnørder. Det er en af USA’s mest populære feromonparfumer. En flaske holder op til 5 måneder, hvis du bruger den dagligt. Den hjælper dig ikke kun med at tiltrække det modsatte køn. Den kan også hjælpe med at peppe dit nuværende forhold op.

Denne parfume kan anvendes sammen med den parfume, som du normalt bruger. Dermed er passion feromonparfumen blot noget ekstra, som du kan tage på, for at tiltrække det modsatte køn. Den har en meget svag duft, og ændrer ikke meget ved duften, hvis du anvender den sammen med den parfume, som du bruger i dagligdagen.

Passion feromonparfumen fås i to varianter. En til mænd og en til kvinder. Kvinder og mænd bør anvende den passion feromonparfume, som er beregnet til deres køn.
Lad denne passion feromonparfume hjælpe dig med at tiltrække det modsatte køn. Det har aldrig været lettere. Med denne parfume, tager du lidt på hver dag, og så holder flasken flere måneder, ved dagligt brug. Så der skulle være gode chancer, for at tiltrække det modsatte køn. Den kan bruges sammen med en parfume, som du anvender i dagligdagen. Der er ingen undskyldning for, ikke at anvende passion feromonparfumen!

MULTIFEED_START_1_Passion FeromonparfumeMULTIFEED_END_1_ kan købes via forhandlerne nedenfor:

Forhandler Pris Forsendelse Total pris Læs mere
CoolStuff.dk 295.00 DKK 35.00 DKK 330.00 DKK

Relaterede gadgets