MULTIFEED_START_1_Pusterør

Pusterør har været meget brugt af mange forskellige samfund. Vi kender dem primært fra indianerne, som flittigt gjorde brug af dem. Der er dog ikke mange indianere tilbage, så der er ikke mange, som kan holde traditionen for pusterør ved lige. Men du kan hjælpe til med, at sørge for, at pusterør ikke udgår, ved at købe denne gadget.

Du behøver ikke være en indianer selv, for at bruge et pusterør. Det er let af bruge, og er meget vanedannende, så du kan næsten ikke stoppe med at lege med dit pusterør, når først du er begyndt. Pusterøret er næsten en meter langt, og kræver at du kan holde røret lige, for at du kan skyde ordentligt, og ramme noget.

Der medfølger 12 pile, når du køber et pusterør, men som du efterhånden bliver afhængig af dette pusterør, kan du købe tilbehør til dit pusterør som består af blandt andet flere pile. Der medfølger derudover en måltavle i karton, så du kan teste dine evner.
Alle kan bruge denne gadget. Den sælges dog kun til folk over 18. Man kan bruge pusterøret, hvad enten man er nybegynder eller mere erfaren.

Indtag rollen som en indianer med denne pusterør gadget!

MULTIFEED_START_1_PusterørMULTIFEED_END_1_ kan købes via forhandlerne nedenfor:

Forhandler Pris Forsendelse Total pris Læs mere
CoolStuff.dk 239.00 DKK 35.00 DKK 274.00 DKK

Relaterede gadgets