MULTIFEED_START_1_Scratch MapMULTIFEED_END_1_

Scratch map er en gadget, som er formet som er verdenskort. Det er helt guldfarvet, når du modtager det. En kedelig farve, når man med tiden finder ud af, hvad der kan findes underneden. Dette kort fungerer som et stort skrabelod, hvor du skal skrabe alle de steder på scratch map, hvor du har været.

Scratch map får dig for alvor ud at rejse. Meningen er ikke, at man skal skrabe hele verden. I hvert fald ikke, hvis ikke man har været hele verden rundt. Der findes mennesker, som har skrabet hele scratch map, både med og uden snyd.

Denne gadget er fantastisk, hvis du gerne vil se så meget af verden som muligt. Du kan med scratch map holde styr på, hvor du har været i verden, så du ikke besøger det samme sted to gange.

Køb scratch map, og kom i gang med at opdage verden på en helt ny måde. Anbefales ikke at man snyder, for at få lov til at skrabe hele verden. Oplev verden på en anden måde, med dette verdenskort, som du selv skaber, efterhånden som du kommer rundt i verden, og besøger forskellige lande.
Lad rejsen gå i gang!

MULTIFEED_START_1_Scratch MapMULTIFEED_END_1_ kan købes via forhandlerne nedenfor:

Forhandler Pris Forsendelse Total pris Læs mere
139.00 DKK 0.00 DKK 174.00 DKK
RandomShop.dk 149.00 DKK 29.00 DKK 178.00 DKK
CoolStuff.dk 149.00 DKK 35.00 DKK 184.00 DKK

Relaterede gadgets