MULTIFEED_START_1_Snug RugMULTIFEED_END_1_

Snug rug er en perfekt gadget til næsten alle målgrupper. Det mest simple produkt der findes, tæppet, er blevet taget et skridt videre, og resultatet kan du se her – resultatet er nemlig snug rug.

Er du træt af, at du ligger med et tæppe for at holde varmen, og det hele tiden falder af? Så er dette løsningen på problemet. Snug rug er et tæppe med ærmer, som lader dig beholde tæppet på, samtid med, at du laver det du har lyst til.

Hvis du sidder foran computeren, har du formodentlig prøvet, at tæppet ryger ned fra skulderen, og så bliver det for alvor koldt. Det slipper du for, med snug rug.
Snug rug fås i en række farver, blandt andet brun, blå og rød. Snug rug kan også maskinevaskes, så hvis det bliver alt for beskidt, kan du smide det en tur i maskinen, for at rengøre det.

Så nu er det intet problem, at drikke te og sidde med computeren, med snug rug, slipper du for at tæppet nogensinde falder ned, mens du arbejder og drikker te. Passer perfekt til begge køn, og alle begivenheder. Jul, fødselsdag eller konfirmation spiller ingen rolle – snug rug er fantastisk til alle, på alle tidspunkter.

MULTIFEED_START_1_Snug RugMULTIFEED_END_1_ kan købes via forhandlerne nedenfor:

Forhandler Pris Forsendelse Total pris Læs mere
CoolStuff.dk 259.00 DKK 35.00 DKK 294.00 DKK

Relaterede gadgets