Stor Chokoladefontæne

Den store Chokoladefontæne (eller Chokoladefontænen XXL) er til dig som elsker chokolade og slet ikke kan få nok af det. Chokolade er velsmagende, indbydende og med denne kæmpe chokoladefontæne endnu mere uimodståeligt end før.

Chokolade kan gøre næsten enhver lejlighed lidt bedre og den tand mere lækker. Den store chokolade fontæne er 62 cm høj og 34 cm i diameter hvilket betyder at den kan indeholde hele 5 kg chokolade!

Smeltet lyst, mørkt eller hvidt chokolade som springer ud som en fontæne vil sætte prikken over i’et til enhver fest og grundet chokoladefontænen nu er i XXL er den yderst velegnet til større begivenheder såsom bryllup, konfirmation og lignende. Den mindre chokoladefontæne kan bruges til små begivenheder eller som familie hygge i weekenden.

Derudover er chokoladefontænen nem at finde ud af. Først opvarmer man sit ønskede chokolade i et vandbad eller mikroovnen, derefter skal det hældes i fontænen og vupti en lækker rislende strøm af chokolade, som bliver bibeholdt varm og indbydende.

Den store Chokoladefontæne kan købes via forhandlerne nedenfor:

Forhandler Pris Forsendelse Total pris Læs mere
CoolStuff.dk 2,699.00 DKK 35.00 DKK 2,734.00 DKK

Relaterede gadgets