De fedeste vinter gadgets!

Vi nærmer os snart december, og det betyder to ting: vinter og julegaver gadgets! På denne side kan finde de fedeste vinter gadgets til skiferien eller blot her hjemme i Danmark til en sneboldkrig!

Vind sneboldkrigen med disse gadgets

Der er ikke noget bedre for børn og andre barnlige sjæle end en god gammeldags sneboldkamp. Men skal du være sikker på at vinde krigen, så skal du være klar med det helt rigtige udstyr. Derfor har vi her fundet frem til nogle fede snebold gadgets, som gør dig overlegen i sneboldkampen!

Sneboldpistol

Med denne sneboldpistol gør du dig selv til kongen over sneboldkrigen! Du har muligheden for
at lave perfekte snebolde og derefter affyre dem med sneboldpistolen som skyder op til 30 meter! Se en video af sneboldpistolen i aktion her.

Køb den til 219 kr. Fri fragt!

Sneboldkaster

Du har nu muligheden for at kaste endnu længere med en snebold med denne sneboldkaster. Du har endda også muligheden for at kaste flere snebolde på engang!

Køb den til 119 kr. Fri fragt!

Sneboldsform


Mange kender til det at det kan være svært at lave de helt perfekt snebolde. Derfor kan du nu købe denne sneboldeform, så du hurtigt og nemt kan få lavet dig et lager af snebolde og vinde sneboldkrigen!

Køb den til 89 kr. Fri fragt!

Få de helt rigtige skiferie gadgets

Rigtig mange danskere tager på skiferie hvert år for at opleve suset ved at køre ned af pisterne i fuld fart. Det gælder om at have det helt rigtige udstyr med når man tager på skiferie, så derfor guider vi dig til de fedeste skiferie gadgets!

Recon-Instruments-MOD-Live


Dette er nok den fedeste skiferie gadget! Det er gadget du kan sætte på dine skibriller som har indbygget GPS og interaktiv display. Fra displayet kan du se din hastighed og hvor langt du har løbet og hoppet. Den indbyggede navigation betyder at du kan se hvor du er henne på pistkortet. Se en video af det her.

Køb den til 3.399 kr. Fri fragt!

Dual Snowboards


Rigtig mange danskere kan lide at stå på ski, men der er også rigtig mange som kan lide at stå på snowboards. Med denne gadget kan du kombinere disse to typer og dermed stå på ski med Dual Snowboards. Se dem i aktion her.

Køb den til 2.249 kr. Fri fragt!

Sneskovl


Er du typen som godt kan lide at være på offpist på skiferien, så ved du at de ikke altid er helt ufarligt. Derfor er det godt at have sit udstyr i orden, som bl.a. bør indeholde en sneskovl.

Køb den til 229 kr. Fri fragt!

Andre vinter gadgets

Vi har også samlet nogle andre vinter gadgets som kan bruges hele vinteren og ellers når det er koldt.

Beardo skæghue

Med denne hue kan du beskytte både hoved og ansigt mod kulde. Det kan være meget praktisk i bl.a. i sneboldkampe og på skiferien.

Køb den til 299 kr.

Glider Gloves touchscreen-handsker


Vi kender alle det med at skulle tage sine handsker af når man skal bruge sin smartphone. Det er slut nu med disse handsker som netop kan bruges på sin smartphone.

Køb den til 199 kr.

Relaterede emner