Konsolkrigen – Playstation 4 vs Xbox One

Både Sony og Microsoft har begge annonceret deres nye konsoller, som skal komme på markedet i slutningen af 2013. Hvilken konsol tror du på og hvilken skal blive din nye gadget?

Konsoller og spil er én af de absolutte must-have gadgets for ægte drengerøve som elsker gadgets, og derfor er der sikkert mange som skal ud og investere i en ny konsol ved november/december i år. De gamle konsoller fra både Microsoft og Sony, nemlig Playstation 3 og Xbox 360 har efterhånden 7-8 år på bagen – så det bliver godt med en opgradering.

Men hvilken konsol skal man vælge? Det mest oplagte valg er at gå efter efterfølgeren af sin tidligere konsol. Men det er en god ide at tænke sig om og vælge sin næste konsol med omhu. Det første og vigtigste er at kigge på hvilke spil som kommer til hvilke konsoller. Langt de fleste spil fåes til begge konsoller, men både Playstation 4 og Xbox One har spil som er eksklusive til hver deres konsol. Kommer en yndlings spil kun til den ene konsol, så er valget ret nemt at træffe i slutningen af året.

Man kan også vælge at kigge på konsollernes specifikationer, design eller pris for at vælge den konsol som passer en bedst. Vi har lavet følgende oversigt over forskellen på PS4 og Xbox One:

playstation4-vs-xbox-one

Prisen er vejledende og kan variere på de forskellige danske webshops.

Man bør overveje om man ønsker mere af sin konsol end blot en spillemaskine. Begge konsoller kan bruges som mediecenter, men det er dybere integreret i Xbox One. Det er dog vidst om denne integration kun kommer til at virke i USA.

Der er ingen tvivl om at begge konsoller nok skal blive rigtig populære – men det store spørgsmål er hvilken konsol bliver den mest sælgende. Der har været forudbestillinger på begge konsoller i USA, og der har været udsolgt på begge konsoller.

Hvilken konsol skal du ud og købe og hvorfor lige præcis den?

Relaterede emner