De bedste iPad gadgets og tilbehør

Apple iPad er absolut noget af det bedste og topmoderne man kan eje i dag. Du kan få meget brugbart iPad tilbehør, der gør din iPad endnu bedre. For bare at nævne få ting, kan du f.eks. få både iPad Keyboard (både med kabel og trådløst), iPad case, iPad kameraforbindelse sæt, iPad Dock (til synkronisering og opladning og forbindelse til eksempelvis højtalere), og kabler til forbindelse til dit fjernsyn derhjemme. Der findes meget forskelligt iPad tilbehør til de forskellige iPad modeller. På denne side har vi fundet iPad gadgets til iPad 2 og 3. Dog vil nogen af disse gadgets også kunne benyttes på iPad 1.

Wallee vægophæng til iPad

Vægophæng iPad

Hvis du nu er i besiddelse af en iPad, hvorfor så ikke vise den ordentlig frem med et vægophæng? Et vægophæng er smart når du eksempelvis står i køkkenet og følger opskrifter på nettet via iPad’en, eller på væggen på toilettet, hvis du er en af dem, der gerne vil se Venner mens du er på toilettet. Måske er du lige kommet hjem fra en eksotisk rejse og vil gerne vise billeder frem for familien – jamen så er det da smart at smække iPad’en op på væggen og så bare køre diasshow mens du fortæller.
Wallee beskytter din iPad med hård plastik og kan nemt sættes op. iPad’en sættes nemt i ved at vride skallen – og så er den nem at tage ned igen.

379.00 kr hos CoolStuff – Læs mere her!

Spiderpodium til din iPad

iPad podium

Selvom du er bange for edderkopper, skal du ikke frygte denne Spiderpodium til din iPad – den er nemlig ikke farlig men derimod meget smart. Den fungerer som stativ til din iPad med sine praktiske ben af gummi. Benene er meget fleksible og kan bl.a. trykkes helt flade til transport eller bøjes til ustabilt underlag. Hvis det ikke er nok, kan du endda hænge den op ved at bøje benene over en stol e.l.

249.00 kr hos CoolStuff – Læs mere her!

MoviePeg – Holder til iPad

MoviePeg iPad

Hvis du ikke gider holde på din iPad hele tiden, kan du med fordel købe denne MoviePeg. Den er af hård plastik og kan holde din iPad stående, når du ser film, læser e-bøger og meget mere.
Bonusinfo: MoviePeg var oprindelig lavet til iPhone, og Brendan Dawes, designeren af MoviePeg, har udtalt: ”Efter et mislykket forsøg på at se film på min iPhone, ved at stille den på min taske, tegnede jeg en skitse for en iPhone-holder som var så simpel som mulig; uden lyd eller uønskede funktioner sammen med sit eneste formål om at blive fremstillet til brug. MoviePeg er alt, hvad vi tror på et godt design skal være: elegant og enkle former, som løser et problem”.

159.00 kr hos CoolStuff – Læs mere her!

CleverWraps til din iPad

CleaverWaps iPad

En iPad er ikke stor fan af snavs, fedtede fingre og vand, og derfor bør du, som den gode ejer, beskytte den mod disse fremmede elementer. Det kan du gøre ved at investere i CleverWraps, der giver din iPad det beskyttende plastik, den har brug for. CleverWraps er specieldesignede til iPad og beskytter 100 % mod de dårlige ting, samtidig med at funktionerne kan udnyttes til fulde – selv lyden bliver ikke påvirket af CleverWraps!
Køb dette tilbehør og nyd din iPad overalt, lige fra badekarret til køkkenet med både våde og beskidte fingre.

109.00 kr hos CoolStuff – Læs mere her!

Du kan finde mange andre iPad gadgets og iPad tilbehør her på siden. Søg eller kig på vores side hvor alle gadgets vises.

Relaterede emner