De sjoveste gadgets til kontoret

Når man sidder en hel dag på kontoret, kan dagen godt blive lidt lang og kedelig, når det eneste, man kigger på er en computerskærm og ekstrem kedelige kontorartikler samt bunker af papir på bordet. Her hjælper det altså, hvis man har en masse sjove gadgets til at underholde sig dagen lang. På billigegadgets.dk kan man finde en lang række sjove kontorartikler, der kan løfte humøret dag efter dag. Her er mit favoritudvalg, der forhåbentlig kan gøre din dag lidt kortere på kontoret:

Bling Bling Kontorudstyr

Bling Bling Kontorudstyr

Med Bling Bling Kontorudstyr får du en lommeregner, en kuglepen, en kuglepensholder, en tapeholder, en hæftemaskine, en brevkniv, en hullemaskine og en optisk mus. Dette sæt gør dig sej og mindst ti år yngre – fordi det er bling bling! Det er smart og fancy og kan ikke måle sig med andre kontorartikler.
Der er ingen grund til at have de gamle grå og kedelige kontorartikler, når du nu kan få dette sæt, der gør dig meget mere cool.

65.00 kr hos CoolStuff – Læs mere her!

Dead Fred

Dead Fred gagdet

Er du også typen, der mister utroligt mange kuglepenne i løbet af sådan en arbejdsdag? I stedet for at have din kuglepen i et kedeligt glas e.l., kan du nu dræbe Fred. Stik ham i hjertet med din kuglepen og Dead Fred har ofret livet for at holde den. På den måde får du en ekstra sjat humor ind i din dagligdag og du slipper for at miste din kuglepen af syne.
Dead Fred er lavet af rød blød silikone, så udover at være speciel, så er han også behagelig at røre ved.

79.00 kr hos CoolStuff – Læs mere her!

Det er ikke så mange år siden, at ingen vidste, hvad pokker man skulle bruge en USB-port til. I dag kan man næsten få alt til USB-porten, lige fra en simpel lagerenhed i form at et flash drive til en fjernstyret robot. Du finder mange USB-gadgets på diverse kontorer i dagens Danmark, som afspejler ejerens personlighed.
Her er et par gode USB-gadgets fra billigegadgets.dk til kontoret:

USB Humping Dog

USB humping dog gadget

Kender du de hunde, der ’humper’ dit ben hver eneste gang, du ser dem? Nu kan du købe sådan en hund til din computer. Smid den i din USB-port og straks begynder den at ’humpe’ din computer. USB Humping Dog er klart en af mine favoritter, når man har en lang dag på kontoret.
Hunden findes i tre versioner og kan ikke bruges som lagerenhed.

55.00 kr hos CoolStuff – Læs mere her!

USB-massøren

USB massør

En anden god ting til kontoret er USB-massøren. Den kan virkelig løsne dine muskler op, når det har været en lang dag foran computeren. Smæk den i din USB-port og vælg et område på kroppen, der trænger til massage, start apparatet og få løsnet godt op i musklerne. Du behøver ikke engang pille den ud af computeren efter brug, da der allerede sidder strømknap på den, så du kan slukke den efter brug.

79.00 kr hos CoolStuff – Læs mere her!

Du kan finde mange andre sjove gadgets til kontoret her på siden. Vi har desuden et meget større udvalg af USB gadgets hvor du både kan finde praktiske og sjove USB gadgets.

Relaterede emner