iCondom – Vandtæt iPhone

Vi kender det alle sammen at være øm om sin yndlingsgadget, nemlig sin iPhone. Derfor bør man også passe ekstra meget godt om den, og det er nu muligt med iCondom – det første vandtæt iPhone cover.

Opdatering: Nu hvor iPhone 5 er blevet lanceret, har du selvfølgelig også mulighed for at købe en iPhone 5 iCondom!
iCondom kan bruges i mange forskellige situationer i hverdagen og på ferien, som fx i regnvejr, festival, stranden, skiferie og mange flere. Det er et cover man sætter på sin iPhone som slutter helt tæt. Det betyder at din iPhone pludselig er modstandsdygtig overfor vand, skidt og snavs. Dertil kommer det at coveret også sørger for at din iPhone ikke får ridser, når du evt er på stranden.

iCondom kan kun bruges til iPhone 4 og iPhone 4S. Når engang iPhone 5 kommer, så vil der også komme en iCondom til den. De arbejder på at få flere iCondoms hjem til både iPad og måske også de populære Android smartphones.

Du bevarer stadig din telefons funktioner når du benytter dig af iCondom. Det betyder fx at du stadig kan skrive sms, browse, facebook, ringe etc. Kameraet kan også stadig bruges, og tager stadig lige så gode billeder. Med iCondom giver det også mulighed for at lave undervandsbilleder når man er ferie i fx poolen eller ved dykning.

Her på siden har vi selv testet iCondom og vi må sige at være yderst begejstret. For kun 99 kr. er din iPhone 100% vandtæt og kan bruges som undervandskamera. Det vil helt sikkert være fantastisk til næste festival hvis regnen står ned i stænger. Vi er dog enige om at den fedeste funktion ved iCondom er at det er muligt at tage billeder under vandet, så hvis man snorkler på solferien så kan man tage billeder eller video.

Står du og skal på ferie eller festival, så vil vi helt sikkert anbefale dig at købe iCondom! – http://icondom.dk

Relaterede emner