Powerball – en gadget der kan træne din overkrop

Er du en flittig computerbruger, eller vil du bare have lidt flere muskler på din krop? Det kan gøres ved hjælp af denne lille gadget. Powerball, eller Gyroball som den også kaldes, træner både dine fingre, dit håndled, dine arme, og naturligvis også dine skuldre.

I stedet for at skulle købe håndvægte, yoga bolde, og alle mulige andre fitness ting, kan du nøjes kun med at købe en Poweball. Powerball træner mange forskellige ting på en gang (primært hånd og arme), og samtidligt er den utrolig sjov. Det er nemlig ikke bare en kedelig bold, eller noget i nærheden – det er en Poweball.

Inderst har vi en boldt på størrelse som en tennisbold, og udenom den bold er der noget plastic. Poweball fungerer nemlig på den måde at du skal få den inderste bold til at køre rundt – altså at holde den i gang. Jo længere tid man bruger Poweball (i træk) jo hårdere bliver det også at få bolden til at cirkulere rundt – og på et tidspunkt bliver du nødt til at bøje dig for Powerball’ens kræfter.

Hvad er formålet med en Powerball?

Poweball er blevet lavet fordi at det skal være sjovt at træne sind hånd, arm, og skuldre – det behøves nødvendigvis ikke at være så hårdt, at man sveder. Du kan bruge Poweball imens du sidder og spiller computer, imens du ser fjernsyn, eller lige tage den med på gåturen. Det virker utroligt godt, og det er noget som man ikke kommer til at svede af.

Powerball er begyndt at dukke op i forskellige træningscentre, men primært bliver den brugt i private hjem. Powerball gør det til en god og sjov oplevelse at træne sin krop, og i løbet af få uger kan du se et resultat.

Konkurrer mod din ven

Du behøves nødvendigvis ikke kun at bruge den når du er alene, da det kan være utroligt underholdende at se på at andre personer, bruger Powerball. Det bliver som sagt hårdere og hårdere at bruge Powerball, og nogle gange laver folk altså de mærkeligste grimasser.

Tag Powerball med over til din ven, og se hvem der kan gøre det i længest tid. Det er utroligt underholdende, og samtidigt med at det er underholdende, træner man sin krop. Hvis du som sagt er en som sidder meget ved din computer, så er den også rigtig god for dine fingre og håndled. Når man sidder ved en computer for meget, risikerer man nemlig at ødelægge sine fingre, og nogle gange også sit håndled.

Powerball er som sagt en forhåndsvist ny gadget, men den er alligevel blevet meget populær på kort tid. Powerball kan endnu ikke købes mange forskellige steder i Danmark, men man kan købe den hos Coolstuff – og endda i tre forskellige varianter (og utroligt billigt).

Hvis jeg skulle give Powerball en karakter ville jeg give den 9 ud af 10 stjerner. Grunden til at den ikke får topkarakter er at den godt kan træffe at larme, hvis man bruger den i meget lang tid. Det er ikke noget som vil genere en privatperson, men måske en chef eller klasselærer, hvis man går på arbejde eller skole (hvis man nu skulle have lyst til at tage den med sig i skole eller på arbejde).

Alt i alt er det en gadget som jeg kun kan anbefale til andre – den er god for dit helbred, og utrolig sjov!

Forhandler Pris Forsendelse Total pris Læs mere
CoolStuff.dk 119.00 DKK 35.00 DKK 154.00 DKK

Relaterede emner