Sjove gaver og gadgets til Mors dag

Mors dag er en dag, der bliver fejret over hele kloden på mange forskellige måder, men meningen er dog stadig den samme: der er dagen, hvor kvinden, der gav os livet, bliver hyldet. Det, at hylde sin mor, kan godt være svært i den forstand, at det er svært at finde en gave til en person, der betyder så meget i sit liv. Du vil gerne give hende noget specielt – noget mere end ’bare’ blomster og kort.

En gavekurv kunne også være en god idé til din mor. Du kan selv designe den og den er perfekt uanset hvilken mor der får den. Til den rolige mor, kan du lave en gavekurv fyldt med forskelligt sæbe, badesalt og cremer til en lækker spa-dag i hjemmet. Til den stressede mor kan du fylde gavekurven med kaffe og kager med et hjemmelavet kaffekrus med hendes navn på.

Måske kunne du godt tænke dig at give hende en ekstra speciel gave. Hvorfor så ikke give hende et fotoalbum? Her kan du sætte billeder af alle dine gode minder med dig og din mor i. Skriv eventuelt noget tekst til hvert billede, der beskriver de forskellige gode minder.

Hvis du selv er en stresset person, der normalt ikke har særlig meget tid med din mor, vil hun med garanti blive glad for en gave i form af en oplevelse med dig. Du kunne byde på middag eller tage hende med på udflugt. Det skal bare være en gave fra hjertet – så værdsætter du i allerhøjeste grad din mor på hendes dag.

Du kan tilbringe mange timer på at finde på noget specielt til din mor. Der findes faktisk rigtig mange blogs med guides, hvor du trin for trin lærer at lave en hel særlig gave til din mor. Er det ikke lige dig, så kan du også hoppe ind på billigegadgets.dk og tjekke deres fede sortiment ud.

Her på Gadgetbloggen har vi fundet tre gadgets som vi ville overveje som Mors dags gave.

Den Selvrørende Kop

Selvrørende kop

Hvis din mor er en rigtig kaffe-mutter, så er det oplagt at give en kop til Mors Dag. Er hun typen der putter mælk og/eller sukker i, vil hun jo per automatik også skulle røre i koppen, så hvorfor ikke lade din gamle moder hvile sine kære arme ved at købe hende Den Selvrørende Kop? Ved hjælp af en propel i bunden af koppen bliver væsken let og elegant rørt rundt.

110.00 kr hos CoolStuff – Læs mere her!

Konservesplanter

Konservesplanter

Har din mor grønne fingre? Uanset om hun har eller ej, kan du sikkert opnå et lille smil på din mors læber på selveste Mors Dag med disse smarte konservesplanter! De er nemlig utrolige lette at holde ved lige og så har hun helt sikkert aldrig haft sådanne planter før!

39.00 kr hos CoolStuff – Læs mere her!

Hotman

Hotman

Bruger din mor meget tid i køkkenet? Hold hendes humør højt ved hjælp af en bordskåner i form af en lille mand. Hotman er hans navn og uanset temperaturen, vil han altid ofre sig for din mors bordplade!

149.00 kr hos CoolStuff – Læs mere her!

Du kan finde mange andre sjove gaveideer til Mors dag her på siden. Bl.a. findes der mange praktiske gadgets i kategorien med Hus & Have gadgets. Et glimrende eksempel på dette er også den populære Chokoladefontæne.

Relaterede emner